brugt iphone her

Sammenlign fra over 200 mobil værksteder og find de bedste priser på din iPhone reparation

Brugt iPhone 8
iPhone 8

Fra 1095 kr til 2899 kr

Brugt iPhone SE 2020
iPhone SE 2020

Fra 1795 kr til 2995 kr

Brugt iPhone X
iPhone X

Fra 1795 kr til 4099 kr

Brugt iPhone XR
iPhone XR

Fra 2499 kr til 2749 kr

Brugt iPhone 11
iPhone 11

Fra 2700 kr til 3399 kr

Brugt iPhone 12
iPhone 12

Fra 4295 kr til 4749 kr

Er det tid til en ny skærm -igen?

Vidste du, at prisen på den samme skærm kan variere med over 900 kr. mellem to forskellige mobil værksteder? Tænk på, hvor mange penge du kan spare ved at vælge den rigtige løsning! Hos MobileCare har vi gjort det let for dig at finde den bedste pris og kvalitet på iPhone skærmreparation.

Find ud af, hvordan du kan få din skærm repareret til den mest fordelagtige pris. Lad os hjælpe dig med at spare penge og få din iPhone til at skinne igen.

Find iPhone skærm skift
Nyt iPhone batteri

Forlæng levetiden på din iPhone

Er din iPhone over 3 år gammel? Måske er det tid til at få skiftet batteriet. Selvom din iPhone kan holde i mange år, så er levetiden på dit batteri begrænset.

Hos MobileCare.dk opfordrer vi til reparation som et miljøvenligt alternativ. Ved at vælge en reparation forlænger du levetiden for din iPhone og reducerer behovet for at producere nye enheder. Det er en ansvarlig handling, der giver dig en funktionsdygtig telefon og samtidig bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Om MobileCare

Vi har alle informationer.
Find det du søger hurtigt og nemt.

Pris

Få mest for pengene

Sorter efter pris, når du finder den reparation, du gerne vil sammenligne priser på. Brug vores filter til at præcisere din søgning og finde de bedste tilbud.

Afstand

Tæt på dig

Find det mobilværksted, der ligger tættest på dig, eller vælg ud fra den maksimale afstand, du ønsker. Vi gør det nemt for dig at finde den mest bekvemme placering.

Kvalitet

Kun det bedste

Vi informerer altid om kvaliteten af reservedelene hos hvert mobilværksted. Vi sikrer, at du får oplysninger, der hjælper dig med at vælge det bedste kvalitetsniveau.

Trustpilot

Læs anmeldelser

Vi viser direkte links til Trustpilot-siderne for alle mobilværksteder på MobileCare. Så kan du altid læse de nyeste anmeldelser og træffe informerede valg.

Spørgsmål & Svar

Priserne på en iPhone reparation kan variere kraftigt, derfor kan du med fordel bruge mobilecare.dk for at finde den bedst mulige pris udfra de kriterier du synes der skal opfyldes hos værksted.

Det er gratis at bruge MobileCare til at finde hjælp til dine Apple reparationer. Ingen skjulte gebyrer eller tjenester, heller ikke som bruger. Det er kun fordele for dig og det er disse som vi går op og gør alt for hverdag at kunne forbedre.

Vores indeksering robot som gør at dataerne vises på vores side fra over 200 mobil værksteder er automatisk, så hvis et værksted hæver eller sænker priserne vil de indefor et kort stykke tid også vises på mobilecare.dk. Nærmere bestemt så kører vores robot en gang om ugen. Vi har dog altid et link til den reparation du finder, så ved tvivl kan du klikke på 'Original side' hvor du kommer direkte ind til mobil værkstedets hjemmeside på den url som prisen og andet information kommer fra.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.