Find brugt iPhone X

Find den bedste pris på en brugt iPhone X

iPhone X er udstyret med en stor 5.8 tommer OLED-skærm med 1125x2436 opløsning. Batterikapaciteten i iPhone X er 2716 mAh, hvilket er helt godkendt til almindeligt brug. En anden fordel ved iPhone X 64GB er, at den undersøtter QI trådløs opladning.

Sammenlign brugt iPhone X priser fra 1795 kr til 4099 kr
Find en iPhone X Reparation

Vi fandt resultater for iPhone X

Specifikationer - iPhone X

iPhone X er udstyret med en stor 5.8 tommer OLED-skærm med 1125x2436 opløsning. Batterikapaciteten i iPhone X er 2716 mAh, hvilket er helt godkendt til almindeligt brug. En anden fordel ved iPhone X 64GB er, at den undersøtter QI trådløs opladning.

iPhone X har en hexa core 2.4 Ghz processor. Med denne hardware vil dine apps køre fejlfrit. Med indbygget hukommelse på 64 GB behøver du ikke være urolig for at lagerpladsen bliver opbrugt.

Da den er udstyret med to bagkameraer og et frontkamera er denne telefon en lækker telefon til dig, som kan lide at tage billeder. Du kan tage billeder i op til 12 MP, hvilket gør at du får billeder i en skarp og fin opløsning. Når det gælder videooptagelse, så kan den her model optage video i 4K (Ultra-HD).

I dag er laveste pris på en brugt iPhone X 1795 kr hos en af forhandlerne der er listet hos MobileCare. Til den pris får du en mobiltelefon med en stor skærm fra en af de største producenter. En telefon som desuden har en hexa core-processor og 64 GB indbygget hukommelse.

Retina HD Skærm

A11 Bionic-chip

4G LTE-mobilforbindelse

2 X 12 Megapixel

Face ID

Vandafvisende

Hvorfor vælge en Pre-owned iPhone?

Når du køber en refurbished (brugt) iPhone hos en forhandler vil du altid få garanti på. De fleste tilbyder 24 måneder, som hvis du købte en helt ny. Du kan spare rigtig mange penge når du bruger MobileCare til at sammenligne priserne på den brugte iPhone du søger, og så har vi sørget for al den information du behøver til at vælge den rigtige forhandler og iPhone for dig. Så hvorfor købe en ny? Invester i en brugt iPhone i stedet og bidrag til at mindske CO2 udslippet og dermed belastningten på miljøet.

Bedste pris på en brugt iPhone

Når du bruger MobileCare til at sammenligne din næste brugte iPhone så kommer du til at sparer endnu mere. Vi har listet danske forhandler som sælger brugte iPhones og gjort det nemt og ligetil for at skabe et overblik over prisforskelle, trustpilot, afstand, stand etc.

Standguide

Hvis du er på udkig efter en Pre-owned iPhone vil du opleve at vi i vores prissammenligning, viser information om standen på telefonerne. Denne information kan du finde under produktets navn ved at klikke på ikonet .

Det er dog langt fra alle forhandlere der definere standen på samme måde, derfor har vi selv skrevet fire forskellige standbeskrivelser som indgår bedst muligt under samme definition som hos forhandlerne.

Vores beskrivelser er først og fremmest lavet så du som bruger har muligheden for at filtrere prissammenligningen udfra varens stand.

Ny stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt og vil fremstå som ny, men kan have ganske små kosmetiske skrammer og ridser, som kun ses helt tæt på.

Flot stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, og har mindre kosmetiske skrammer og ridser, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

God stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men kan i højere grad bære præg af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan også være ridser i skærmen, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

Slidt stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men vil med høj sandsynlighed have flere kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Desunden kan der være mindre skærmfejl som "burn-in", farvefejl og lign.

Beskrivelserne er vejledende og du bør forholde dig 100% til den beskrivelse forhandleren har på produktet.

Billig iPhone X uden abonnement

Leder du efter den bedste iPhone til prisen, så er en iPhone X et godt bud. Hos MobileCare kan du sammenligne priser på en iPhone X brugt uden at gå på kompromis med kvalitetenen. Alle de forhandlere vi har listet, har testet og istandsat telefonerne af deres teknikere, der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone X uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny.

Hvad kan en brugt iPhone X?

Når du har sammenlignet priserne og fundet den iPhone X du vil have så bare rolig, den vil kunne præcis det samme som hvis den var direkte fra producenten. Vi sørger nemlig for, at de forhandlere der er hos MobileCare er ærlige og lever op til kravene for at den iPhone du modtager er fuld funktionsdygtig, og at udseendet afspejler den stand, som du køber smartphonen i.

En brugt iPhone X har alt hvad du skal bruge

På trods af iPhone X er lavet i få farver og størrelser, har denne iPhone alt du har brug for. iPhone X er den første iPhone, der har ansigtsgenkendelse. Det indbygget Face-ID gør, at du kan benytte dit ansigt til at tilgå iPhonen. iPhone X er også udstyret med et effektivt batteri, der sikrer en længere levetid på en opladning. Du kan derfor benytte din iPhone hele dagen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Derudover har iPhone X trådløs opladning, en HDR touchscreen og 2x optisk zoom. Med din iPhone X kan du tage gode billeder med det avancerede 12 megapixel dobbeltkamera. Alt dette gør en brugt iPhone X til en attraktiv smartphone, hvis du søger en god og stabil iPhone uden ekstra funktioner.

En billig iPhone X med den nyeste iOS opdatering

iPhone X er en af de billigste iPhones af de nyere modeller på markedet kun overgået af iPhone Xr. iPhone X er derfor perfekt for den prisbevidste forbruger, der ikke ønsker at gå ned på kvalitet og design. På trods af at Apple ikke selv udbyder iPhone X længere, er modellen stadig en af de mest populære fra mærket. Det skyldes blandt andet, at iPhone X stadig er kompatibel med Apples nyeste softwareopdateringer fra IOS. En brugt iPhone X kører derfor på de samme softwareopdatering som nyere iPhones modeller som iPhone 11, iPhone 12 og iPhone 13. Du behøver derfor ikke købe den nyeste model på markedet, for at få en iPhone der opfylder alle dine behov.

Gør noget godt for din pengepung og miljøet

C02 aftrykket har aldrig været større og det begynder at kunne ses endnu tydeligere i år 2022, at klimaforandringerne tager til. Derfor er det vigtigt med så mange bidrag som muligt, og brugt elektronik er godt for miljøet, for når man strækker elektronikkens levetid, kan du bidrage til at der ikke produceres for meget og derfor mindske C02 aftrykket.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.