Sælg din gamle iPhone idag og få den bedste pris & hurtig afregning

Sælg din iphone hos MobileCare

Sælg din gamle iPhone idag og få den bedste pris samt hurtig afregning fra mobil værksteder

Sådan gør du

Sælg din iPhone nemt & hurtigt

Opret bruger

Det er gratis, at være bruger på mobilecare.dk. Der er masse fede fordele.

Lav en annonce

Log ind og besøg din profil. Gå til "annoncer"og udfyld din første annonce.

Penge samme dag

Afvent henvendelse fra et værksted og aftale nærmere med dem du vælger angående en handel.

Bidrag til miljøet

Lad din gamle iPhone få nyt liv,
Sælg din enhed nemt og hurtigt.

Få den bedste pris

Opret en profil og udfyld salgsannonce ved at svare på et par ganske få spørgsmål om din enhed. Når dette er gjort vil din annonce være synlig for mere end 200 interresserede IT Værksteder.

Penge med det samme

Når din iPhone eller iPad er blevet godkendt til køb fra en forhandler, skal du blot aftale nærmere hvordan den leveres. Når dette er gjort vil du få den aftalte betaling såfremt enheden opfylder de krav der er udfyldt.

Opret din bruger idag

Vores tjeneste er helt gratis, det eneste du skal gøre er at oprette en bruger for at få adgang til at udfyldning af salgsannonce, herefter kan du blot læne dig tilbage og vente på at en motiveret og garanteret køber tager kontakt.

Sælg din iPhone hos MobileCare og få pengene hurtigt

Har du penge liggende i skuffen? Din gamle iPhone er penge værd uanset stand hvis du sælger den til en forhandler igennem MobileCare. Opret den her på siden og få en tilbudspris med det samme. Vores prisberegner hjælper dig med at fastslå standen på din iPhone, så du får den helt rigtige pris.

Derfor er du som kunde sikret at få en rigtig god pris som du ikke finder andre steder. Undgå besværet og risikoen ved en privathandel og indgå handlen med en professionel virksomhed med mange års erfaring. MobileCare sørger igennem platformen for at du som kunde får solgt din iPhone på hurtigst mulige måde ved at lade forhandlere få adgang til vores brugeres annoncer og her tage kontakt til dem de finder relavant.

Tænk på miljøet og på din pengepung

Elektronikspild i Danmark er et stort problem og vi bør derfor begrænse vores forbrug af ressourcekrævende apperater. I hvert fald bør vi reducere udskiftningen som medfører et stort ressourcetab når elektronik kasseres. Dette kan nedbringes ved at du fx vælger at sælge din iPhone igennem MobileCare. I Danmark skrotter vi over 100.000 tons elektronik hvert år. Størstedelen af materialer og komponenter kan sagtens genanvendes og meget af det er direkte funktionelt stadigvæk.

Sammenlign priser på en brugt iPhone

Er du på udkig efter en ny iPhone? Hvorfor ikke købe en brugt og bruge MobileCare til at finde en forhandler med den bedste pris. Når du køber en brugt iPhone vil den være nulstillet og sikret at alle funktioner virker. Dertil vil du få 2 års reklamation i forhold til den danske købslov og det kan derfor være en god ide istedet for at skulle tage chancen hos en privat sælger fra diverse markedspladser.