Sammenlign & find de bedste priser på en brugt iPhone

Sælg din gamle iPhone idag og få den bedste pris samt hurtig afregning fra danske forhandlere

iPhone 8
iPhone 8

Få op til 1199 kr

iPhone 8
iPhone SE 2020

Få op til 1460 kr

iPhone 8
iPhone X

Få op til 1470 kr

iPhone 8
iPhone XR

Få op til 1495 kr

iPhone 8
iPhone 11

Få op til 2655 kr

iPhone 8
iPhone 12

Få op til 3450 kr

Er din Apple enhed
gået istykker?

Nu er det slut med at finde dig selv på dybt vand, når du skal søge på google efter tilbud på reparationer.

MobileCare har udviklet en søgerobot der indekserer alle mobil værksteder i danmark som vi selv kan stå indenfor og dermed give dig et nemt og enkelt overblik over tilgængelige priser, Trustpilot Anmeldelser, Kvalitet på reservedele, Afstand, Prismatch m.m

Bidrag til miljøet

Lad din gamle iPhone få nyt liv,
Sælg din enhed nemt og hurtigt.

Få den bedste pris

Opret en profil og udfyld salgsannonce ved at svare på et par ganske få spørgsmål om din enhed. Når dette er gjort vil din annonce være synlig for mere end 200 interresserede IT Værksteder.

Penge med det samme

Når din iPhone eller iPad er blevet godkendt til køb fra en forhandler, skal du blot aftale nærmere hvordan den leveres. Når dette er gjort vil du få den aftalte betaling såfremt enheden opfylder de krav der er udfyldt.

Opret dín bruger idag

Vores tjeneste er helt gratis, det eneste du skal gøre er at oprette en bruger for at få adgang til at udfyldning af salgsannonce, herefter kan du blot læne dig tilbage og vente på at en motiveret og garanteret køber tager kontakt.

Er det tid til en ny skærm -igen?

I gennemsnit kan forskellen på den samme skærm som to reparatører tilbyder have en prisforskel på over 900 kr.

Heldigvis behøves du ikke at finde ud af det efter du har valgt den dyre løsning med samme indhold.

Om MobileCare

Vi har alle informationer.
Find det du søger hurtigt og nemt.

Pris

Sorter efter pris når du har fundet den reparation du gerne vil sammenligne priser på, Brug filteret og bliv endnu mere præcis i din søgen.

Afstand

Find det mobil værksted som ligger tættest på eller vælg udfra et maksimalt antal kilometer væk udfra den position du befinder dig på.

Trustpilot

Alle mobil værksteder vi har valgt at liste på MobileCare er med direkte link til vedkommendes trustpilot side, så kan du altid finde de nyeste anmeldelser.

Kvalitet

Der er stor forskel på de reservedele der tilbydes hos det enkelte mobil værksted, vi oplyser altid hvilken udfra det der står hos værkstedet.

Spørgsmål & Svar

Det er gratis at bruge MobileCare til at finde hjælp til dine Apple reparationer. Ingen skjulte gebyrer eller tjenester, heller ikke som bruger. Det er kun fordele for dig og det er disse som vi går op og gør alt for hverdag at kunne forbedre.

Vores indeksering robot som gør at dataerne vises på vores side fra over 200 mobil værksteder er automatisk, så hvis et værksted hæver eller sænker priserne vil de indefor et kort stykke tid også vises på mobilecare.dk. Nærmere bestemt så kører vores robot en gang om ugen. Vi har dog altid et link til den reparation du finder, så ved tvivl kan du klikke på 'Original side' hvor du kommer direkte ind til mobil værkstedets hjemmeside på den url som prisen og andet information kommer fra.

Når du sælger din iPhone på MobileCares platform vil du få interresse fra flere værksteder så snart den er sat online. De værksteder der er tilknyttet at kunne købe din iPhone, skal efter de har undersøgt enheden og du som sælger har accepteret prisen, betale pengene indenfor 2 hverdage.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.