Find den bedste pris på en brugt iPhone 8

Find den bedste pris på en brugt iPhone 8

Sammenlign priser fra 1195 kr til 3199 kr

iPhone 8 har et kamera med 12 megapixels på bagsiden og en billedbehandler, der er endnu mere smart end tidligere. Og så gør den det nemmere at tage gode billeder af en genstand i bevægelse. iPhone 8 er 70 % hurtigere end tidligere modeller, og kører problemfrit takket være A11 Bionic-chippen.

Sammenlign priser fra 1095 kr til 3979 kr
Find en iPhone 8 Reparation

Vi fandt resultater for iPhone 8

Specifikationer - iPhone 8

iPhone 8 har et kamera med 12 megapixels på bagsiden og en billedbehandler, der er endnu mere smart end tidligere. Og så gør den det nemmere at tage gode billeder af en genstand i bevægelse. iPhone 8 er 70 % hurtigere end tidligere modeller, og kører problemfrit takket være A11 Bionic-chippen.

Hvis du leder efter en telefon, der er stilfuld uden at være prangende, så vil iPhone 8 samt iPhone 8 Plus ikke skuffe dig. Begge modeller kan fås i rød, sølv, space gray og guld. Selv om der er andre modeller med flere farverige designs, såsom iPhone 11, så blegner iPhone 8 absolut ikke med dens ramme i glas og aluminium i flykvalitet.

Det gælder især, hvis du har brug for rigeligt med plads på din telefon til billeder, musik og apps, hvor du så bør overveje en iPhone med mere lagerkapacitet. Hvis du kan finde en istandsat iPhone 8 fra en pålidelig forhandler, så kan du stadig få en iPhone 8 med 256 GB lagerplads.

Hvis du er på udkig efter en mindre iPhone, så er iPhone 8 et godt valg. Skærmen er på 4,7”, så telefonen passer perfekt i hånden, og den er også nem at bære rundt på, da den kun vejer 148 gram.

Retina HD Skærm

A11 Bionic-chip

4G LTE-mobilforbindelse

12 Megapixel kamera

Touch ID

Vandafvisende

Hvorfor vælge en Pre-owned iPhone?

Når du køber en refurbished (brugt) iPhone hos en forhandler vil du altid få garanti på. De fleste tilbyder 24 måneder, som hvis du købte en helt ny. Du kan spare rigtig mange penge når du bruger MobileCare til at sammenligne priserne på den brugte iPhone du søger, og så har vi sørget for al den information du behøver til at vælge den rigtige forhandler og iPhone for dig. Så hvorfor købe en ny? Invester i en brugt iPhone i stedet og bidrag til at mindske CO2 udslippet og dermed belastningten på miljøet.

Bedste pris på en brugt iPhone

Når du bruger MobileCare til at sammenligne din næste brugte iPhone så kommer du til at sparer endnu mere. Vi har listet danske forhandler som sælger brugte iPhones og gjort det nemt og ligetil for at skabe et overblik over prisforskelle, trustpilot, afstand, stand etc.

Standguide

Hvis du er på udkig efter en Pre-owned iPhone vil du opleve at vi i vores prissammenligning, viser information om standen på telefonerne. Denne information kan du finde under produktets navn ved at klikke på ikonet .

Det er dog langt fra alle forhandlere der definere standen på samme måde, derfor har vi selv skrevet fire forskellige standbeskrivelser som indgår bedst muligt under samme definition som hos forhandlerne.

Vores beskrivelser er først og fremmest lavet så du som bruger har muligheden for at filtrere prissammenligningen udfra varens stand.

Ny stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt og vil fremstå som ny, men kan have ganske små kosmetiske skrammer og ridser, som kun ses helt tæt på.

Flot stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, og har mindre kosmetiske skrammer og ridser, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

God stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men kan i højere grad bære præg af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan også være ridser i skærmen, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

Slidt stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men vil med høj sandsynlighed have flere kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Desunden kan der være mindre skærmfejl som "burn-in", farvefejl og lign.

Beskrivelserne er vejledende og du bør forholde dig 100% til den beskrivelse forhandleren har på produktet.

Find en brugt iPhone 8 der er som ny

At købe en brugt eller pre-owned iPhone 8 er et rigtig godt alternativ til at købe en fra ny. Du sparer op til flere tusinde kroner, og bidrager positivt til miljøet, ved at forlænge elektronikkens levetid. Men selvom du sparer penge, og giver tilbage til klimaet, så får du også en super telefon. iPhone 8 kan kører det nye iOS 16 der kommer i september 2022, hvilket vil sige at opdateringsmæssigt kan du få en iPhone 8 med massere af år endnu.

Gør noget godt for din pengepung og miljøet

C02 aftrykket har aldrig været større og det begynder at kunne ses endnu tydeligere i år 2022, at klimaforandringerne tager til. Derfor er det vigtigt med så mange bidrag som muligt, og brugt elektronik er godt for miljøet, for når man strækker elektronikkens levetid, kan du bidrage til at der ikke produceres for meget og derfor mindske C02 aftrykket.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.