Find billige Brugte iPhone 11

Find den bedste pris på en brugt iPhone 11

Find billige Brugte iPhone 11

Find den bedste pris på en brugt iPhone 11

Sammenlign priser fra 2700 kr til 3399 kr

iPhone 11 er en af Apples mest succesfulde smartphones nogensinde. Den blev lanceret i 2019 og imponerede brugere over hele verden med sin kraftfulde ydeevne, forbedrede kamerafunktioner og stilfulde design.

Sammenlign priser fra 2700 kr til 3399 kr
Find en iPhone 11 Reparation

Vi fandt resultater for iPhone 11

Specifikationer - iPhone 11

Liquid Retina HD Skærm

A12 Bionic-chip

4G LTE-mobilforbindelse

12 Megapixel kamera

Face ID

Vandafvisende

Standguide

Hvis du er på udkig efter en Pre-owned iPhone vil du opleve at vi i vores prissammenligning, viser information om standen på telefonerne. Denne information kan du finde under produktets navn ved at klikke på ikonet .

Det er dog langt fra alle forhandlere der definere standen på samme måde, derfor har vi selv skrevet fire forskellige standbeskrivelser som indgår bedst muligt under samme definition som hos forhandlerne.

Vores beskrivelser er først og fremmest lavet så du som bruger har muligheden for at filtrere prissammenligningen udfra varens stand.

Ny stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt og vil fremstå som ny, men kan have ganske små kosmetiske skrammer og ridser, som kun ses helt tæt på.

Flot stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, og har mindre kosmetiske skrammer og ridser, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

God stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men kan i højere grad bære præg af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan også være ridser i skærmen, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

Slidt stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men vil med høj sandsynlighed have flere kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Desunden kan der være mindre skærmfejl som "burn-in", farvefejl og lign.

Beskrivelserne er vejledende og du bør forholde dig 100% til den beskrivelse forhandleren har på produktet.

Tilbehør

Billig iPhone 11 uden abonnement

Hos MobileCare kan du sammenligne og finde en billig iPhone 11 uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle iPhone 11 er testet og istandsat af teknikere fra de forhandlere vi har listet der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone 11 uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny.

Hvad kan en iPhone 11?

Apple lancerede iPhone 11 i efteråret 2019, og modellen blev hurtigt en af årets mest populære smartphones. iPhone 11 har mange af de sammen egenskaber som iPhone SE 2020 og iPhone Xr, men første iPhone med to bagudvendte kameraet placeret i et dobbelt kamerasystem. Efterfølgende har iPhone 12 og iPhone 12 Mini gjort den kunsten efter med deres dobbelte kamerasystemer. iPhone 11-serien består af tre modeller; iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Design og Skærmkvalitet

iPhone 11 bevarer det klassiske iPhone-design med en glas- og aluminiumsramme, der giver den et stilfuldt udseende og en robust byggekvalitet. Den er tilgængelig i forskellige farver, hvilket giver brugerne mulighed for at udtrykke deres personlige stil. Skærmkvaliteten er høj med en 6,1-tommers Liquid Retina LCD-skærm, der leverer levende farver og skarpe detaljer, hvilket gør den perfekt til at se film, spille spil og browse på nettet.

Ydeevne og Batterilevetid

iPhone 11 drives af Apples A13 Bionic-chip, der er en af de mest kraftfulde mobilprocessorer på markedet. Denne chip giver en utrolig hastighed og responsivitet, hvilket muliggør problemfri multitasking og hurtigere udførelse af krævende opgaver som grafiktunge spil og videoredigering. Samtidig tilbyder iPhone 11 en imponerende batterilevetid, der holder en hel dag med normal brug, takket være optimeringerne i både hardware og software.

En telefon med godt kamera

Med iPhone 11 får du en smartphone, hvis kamera har en ekstrem høj detaljegrad. Kameraet kan tage portrætbilleder, landskabsbilleder og med de avancerede vidvikel- og ultravidvinkelsensorer har kameraet et hav af muligheder for at fange hverdagen øjeblikke på film. Kameraet har mange ekstra funktioner og kan blandt andet stabilisere og fokuserer motiver. Kameraet har en masse ekstra funktioner, og er derfor perfekt til dig, der elsker sociale medier og nyder at producere videoer til TikTok og tage inspirerende billeder til Instagram. Kameraet kommer nemlig med hele seks forskellige effekter, der hjælper dig til at tage professionelle billeder klar til udgivelse direkte med din iPhone 11.

Køb en iPhone 11 brugt og vær med til at passe på miljøet

Ved at købe en brugt iPhone 11 der er blevet istandsat, sparer du penge samtidig med at du bevarer jordens sparsomme naturressourcer. Vi kæmper for at forlænge levetiden på allerede eksisterende produkter, ved at rense, teste og istandsætte dem til videresalg. Ved at købe en brugt iPhone 11 der er blevet fornyet er du med til at støtte denne kamp.

Fordele ved at finde din iPhone 11 hos MobileCare

Der er mange fordele ved at sammenligne priserne på din nye brugte iPhone 11 hos MobileCare

Prisen: Hos MobileCare kan du finde en billig iPhone 11. Vi har flere udgaver i forskellige stande og til forskellige priser fra forhandlere i hele landet.

Miljøet: Når du finder en brugt iPhone 11 hos MobileCare er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

Garanti: Alle forhandlere listet hos MobileCare har altid 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.