Find den bedste pris på en brugt iPhone XR

Find den bedste pris på en brugt iPhone XR

Sammenlign priser fra 2499 kr til 2749 kr

iPhone XR fra 2018 og en populær model fra Apple som byder på både et bagkamera med op til 12 MP og en kraftfuld hexa core-processor. Med en 6.1 tommer LCD-skærm og en opløsning på 828x1792 pixels er det her en god telefon.

Sammenlign priser fra 1495 kr til 4499 kr
Find en iPhone XR Reparation

Vi fandt resultater for iPhone XR

Specifikationer - iPhone XR

iPhone XR fra 2018 og en populær model fra Apple som byder på både et bagkamera med op til 12 MP og en kraftfuld hexa core-processor. Med en 6.1 tommer LCD-skærm og en opløsning på 828x1792 pixels er det her en god telefon.

Under coveret på iPhone XR 64GB finder vi system chippen Apple A12 med en 2.5 Ghz hexa core-processor. Takket være denne potente hardware så kan dine apps køre uden forsinkelser. Den her telefon er beskyttet mod støv og fugt med sin IP 67-certificering.

Da den er udstyret med et bagkamera og et frontkamera er denne telefon fra Apple en lækker telefon til dig, som kan lide at tage billeder. Alt efter, hvordan du indstiller kameraet kan telefonen tage billeder i op til 12 MP opløsning. Du kan også optage video i 240 fps, hvis du interessere dig for at filme.

I dag er laveste pris på iPhone XR 64GB 3488 kr. Til den pris får du en mobiltelefon med en generøs skærm fra en af de største producenter. En telefon som desuden har en hexa core-processor og 64 GB indbygget hukommelse.

Liquid Retina HD Skærm

A12 Bionic-chip

4G LTE-mobilforbindelse

12 Megapixel kamera

Face ID

Vandafvisende

Hvorfor vælge en Pre-owned iPhone?

Når du køber en refurbished (brugt) iPhone hos en forhandler vil du altid få garanti på. De fleste tilbyder 24 måneder, som hvis du købte en helt ny. Du kan spare rigtig mange penge når du bruger MobileCare til at sammenligne priserne på den brugte iPhone du søger, og så har vi sørget for al den information du behøver til at vælge den rigtige forhandler og iPhone for dig. Så hvorfor købe en ny? Invester i en brugt iPhone i stedet og bidrag til at mindske CO2 udslippet og dermed belastningten på miljøet.

Bedste pris på en brugt iPhone

Når du bruger MobileCare til at sammenligne din næste brugte iPhone så kommer du til at sparer endnu mere. Vi har listet danske forhandler som sælger brugte iPhones og gjort det nemt og ligetil for at skabe et overblik over prisforskelle, trustpilot, afstand, stand etc.

Standguide

Hvis du er på udkig efter en Pre-owned iPhone vil du opleve at vi i vores prissammenligning, viser information om standen på telefonerne. Denne information kan du finde under produktets navn ved at klikke på ikonet .

Det er dog langt fra alle forhandlere der definere standen på samme måde, derfor har vi selv skrevet fire forskellige standbeskrivelser som indgår bedst muligt under samme definition som hos forhandlerne.

Vores beskrivelser er først og fremmest lavet så du som bruger har muligheden for at filtrere prissammenligningen udfra varens stand.

Ny stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt og vil fremstå som ny, men kan have ganske små kosmetiske skrammer og ridser, som kun ses helt tæt på.

Flot stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, og har mindre kosmetiske skrammer og ridser, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

God stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men kan i højere grad bære præg af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan også være ridser i skærmen, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

Slidt stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men vil med høj sandsynlighed have flere kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Desunden kan der være mindre skærmfejl som "burn-in", farvefejl og lign.

Beskrivelserne er vejledende og du bør forholde dig 100% til den beskrivelse forhandleren har på produktet.

Find en brugt iPhone XR der er som ny

At købe en brugt eller pre-owned iPhone XR er et rigtig godt alternativ til at købe en fra ny. Du sparer op til flere tusinde kroner, og bidrager positivt til miljøet, ved at forlænge elektronikkens levetid. Men selvom du sparer penge, og giver tilbage til klimaet, så får du også en super telefon. iPhone 8 kan kører det nye iOS 16 der kommer i september 2022, hvilket vil sige at opdateringsmæssigt kan du få en iPhone XR med massere af år endnu.

Gør noget godt for din pengepung og miljøet

C02 aftrykket har aldrig været større og det begynder at kunne ses endnu tydeligere i år 2022, at klimaforandringerne tager til. Derfor er det vigtigt med så mange bidrag som muligt, og brugt elektronik er godt for miljøet, for når man strækker elektronikkens levetid, kan du bidrage til at der ikke produceres for meget og derfor mindske C02 aftrykket.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.