Find den bedste pris på en brugt iPhone SE 2020

Find den bedste pris på en brugt iPhone SE 2020

Sammenlign Priser fra 1695 kr til 2995 kr

Apples iPhone SE 2020 har et lille og lækkert design og ligner en iPhone 8, men er samtidig spækket med alle de gode funktioner, som vi finder i den populære iPhone 11. Med det imponerende 12 megapixel kamera får du altid de perfekte billeder.

Sammenlign priser fra 1695 kr til 2995 kr
Find en iPhone SE 2020 Reparation

Vi fandt resultater for iPhone SE 2020

Specifikationer - iPhone SE 2020

Apples iPhone SE 2020 har et lille og lækkert design og ligner en iPhone 8, men er samtidig spækket med alle de gode funktioner, som vi finder i den populære iPhone 11. Med det imponerende 12 megapixel kamera får du altid de perfekte billeder.

iPhone SE 2020 2. generation (2020) passer til dig, der gerne vil have en lidt mindre og billigere iPhone, men uden at gå på kompromis med funktioner og kvalitet. Med A13 Bionic-chippen, som også sidder i iPhone 11, får du en af de hurtigste og mest kraftfulde processorer, som Apple har leveret gennem tiden. Derudover kommer iPhone SE 2020 med en batterikapacitet på 1960 mAh, der gør det nemt at have strøm hele dagen, hvor du får op til 13 timers video på bare én enkelt opladning.

Du kan også fange smukke øjeblikke med det imponerende 12 megapixel iSight-kamera eller optage film i hele 4K-opløsning med 30 billeder i sekundet. Den intelligente hexa core-processor sørger for, at din iPhone arbejder lynhurtigt og giver dig lækre features.

iPhone SE 2020 er designet i aluminium og glas, og du får en 4-7 tommer Retina HD-skærm, der er mindre end hos mange andre konkurrenter, der for langt de fleste er en stor fordel. Du finder selvfølgelig lækre Apple-funktioner såsom AirPlay og Apple Pay. Og med IP67-certificeringen er din iPhone vandafvisende ned til én meters dybde i 30 minutter.

Retina HD Skærm

A13 Bionic-chip

4G LTE-mobilforbindelse

12 Megapixel kamera

Touch ID

Vandafvisende

Hvorfor vælge en Pre-owned iPhone?

Når du køber en refurbished (brugt) iPhone hos en forhandler vil du altid få garanti på. De fleste tilbyder 24 måneder, som hvis du købte en helt ny. Du kan spare rigtig mange penge når du bruger MobileCare til at sammenligne priserne på den brugte iPhone du søger, og så har vi sørget for al den information du behøver til at vælge den rigtige forhandler og iPhone for dig. Så hvorfor købe en ny? Invester i en brugt iPhone i stedet og bidrag til at mindske CO2 udslippet og dermed belastningten på miljøet.

Bedste pris på en brugt iPhone

Når du bruger MobileCare til at sammenligne din næste brugte iPhone så kommer du til at sparer endnu mere. Vi har listet danske forhandler som sælger brugte iPhones og gjort det nemt og ligetil for at skabe et overblik over prisforskelle, trustpilot, afstand, stand etc.

Standguide

Hvis du er på udkig efter en Pre-owned iPhone vil du opleve at vi i vores prissammenligning, viser information om standen på telefonerne. Denne information kan du finde under produktets navn ved at klikke på ikonet .

Det er dog langt fra alle forhandlere der definere standen på samme måde, derfor har vi selv skrevet fire forskellige standbeskrivelser som indgår bedst muligt under samme definition som hos forhandlerne.

Vores beskrivelser er først og fremmest lavet så du som bruger har muligheden for at filtrere prissammenligningen udfra varens stand.

Ny stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt og vil fremstå som ny, men kan have ganske små kosmetiske skrammer og ridser, som kun ses helt tæt på.

Flot stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, og har mindre kosmetiske skrammer og ridser, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

God stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men kan i højere grad bære præg af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan også være ridser i skærmen, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

Slidt stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men vil med høj sandsynlighed have flere kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Desunden kan der være mindre skærmfejl som "burn-in", farvefejl og lign.

Beskrivelserne er vejledende og du bør forholde dig 100% til den beskrivelse forhandleren har på produktet.

Tilbehør

Find en brugt iPhone SE 2020 der er som ny

At købe en brugt eller pre-owned iPhone SE 2020 er et rigtig godt alternativ til at købe en fra ny. Du sparer op til flere tusinde kroner, og bidrager positivt til miljøet, ved at forlænge elektronikkens levetid. Men selvom du sparer penge, og giver tilbage til klimaet, så får du også en super telefon.

Gør noget godt for din pengepung og miljøet

C02 aftrykket har aldrig været større og det begynder at kunne ses endnu tydeligere i år 2022, at klimaforandringerne tager til. Derfor er det vigtigt med så mange bidrag som muligt, og brugt elektronik er godt for miljøet, for når man strækker elektronikkens levetid, kan du bidrage til at der ikke produceres for meget og derfor mindske C02 aftrykket.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.