Sammenlign & find den bedste pris på din Watch reparation

Sammenlign fra over 200 mobil værksteder og find de bedste priser på din Watch reparation

Bidrag til miljøet Spar penge på reparationer Undgå dårlige reparationer

Er din Apple enhed
gået istykker?

Nu er det slut med at finde dig selv på dybt vand, når du skal søge på google efter tilbud på reparationer.

MobileCare har udviklet en søgerobot der indekserer alle mobil værksteder i danmark som vi selv kan stå indenfor og dermed give dig et nemt og enkelt overblik over tilgængelige priser, Trustpilot Anmeldelser, Kvalitet på reservedele, Afstand, Prismatch m.m

Populære lige nu

Om MobileCare

Vi vil være med til at forbrugere kan se værdi
i at forlænge levetiden på deres elektronik

Find de bedste priser

MobileCare er Danmarks største tjeneste til sammenligning af reparationer på dine Apple produkter. Her kan du finde og sammenligne priser fra over 200 mobil værksteder.

Troværdige & uafhængige

MobileCare er uafhængig med retvisende sammenligninger. Det betyder, at intet mobil værksted eller forhandler kan påvirke den information, du nyder glæde af, til sin fordel.

Altid gratis at bruge

Vores tjeneste er helt gratis at bruge, og som medlem får du adgang til endnu flere fede funktioner og fast rabat på vores egen webshop.

Forlæng levetiden
på din Apple Watch

Er dit Apple Watch mere end 3 år gammel? Måske er det tid til at få skiftet batteriet. Selvom dit Apple watch kan holde i mange år, så er levetiden på dit batteri begrænset. Bidrag til miljøet og forlæng livet på dit Apple Watch istedet for at købe en ny.

Brug MobileCare til at finde en reparatør som har den pris du vil betale, servicen du vil fortrække eller er tættest på dig.

Populære lige nu

Er det tid til en ny skærm -igen?

I gennemsnit kan forskellen på den samme skærm som to reparatører tilbyder have en prisforskel på over 900 kr.

Heldigvis behøves du ikke at finde ud af det efter du har valgt den dyre løsning med samme indhold.

Populære lige nu

Om MobileCare

Vi har alle informationer.
Find det du søger hurtigt og nemt.

Pris

Sorter efter pris når du har fundet den reparation du gerne vil sammenligne priser på, Brug filteret og bliv endnu mere præcis i din søgen.

Afstand

Find det mobil værksted som ligger tættest på eller vælg udfra et maksimalt antal kilometer væk udfra den position du befinder dig på.

Trustpilot

Alle mobil værksteder vi har valgt at liste på MobileCare er med direkte link til vedkommendes trustpilot side, så kan du altid finde de nyeste anmeldelser.

Kvalitet

Der er stor forskel på de reservedele der tilbydes hos det enkelte mobil værksted, vi oplyser altid hvilken udfra det der står hos værkstedet.

Spørgsmål & Svar

Det er gratis at bruge MobileCare til at finde hjælp til dine Apple reparationer. Ingen skjulte gebyrer eller tjenester, heller ikke som bruger. Det er kun fordele for dig og det er disse som vi går op og gør alt for hverdag at kunne forbedre.

Vores indeksering robot som gør at dataerne vises på vores side fra over 200 mobil værksteder er automatisk, så hvis et værksted hæver eller sænker priserne vil de indefor et kort stykke tid også vises på mobilecare.dk. Nærmere bestemt så kører vores robot en gang om ugen. Vi har dog altid et link til den reparation du finder, så ved tvivl kan du klikke på 'Original side' hvor du kommer direkte ind til mobil værkstedets hjemmeside på den url som prisen og andet information kommer fra.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få eksklusive tilbud til vores webshop og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette den rette reparatør for dig eller det rigtige produkt fra vores webshop.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Læs mere i vores Privatlivspolitik.