Find billige Brugte iPhone 13

Find den bedste pris på en brugt iPhone 13

Find billige Brugte iPhone 13

Find den bedste pris på en brugt iPhone 13

Sammenlign priser fra 4249 kr til 5595 kr

Hvis du ofte bruger din smartphone til at tage billeder eller streame film og serier er en brugt iPhone 13 den perfekte telefon for dig. iPhone 13 har nemlig en forøget batteri kapacitet der gør, at du kan streame i op til 13 timers.

Sammenlign priser fra 4249 kr til 5595 kr
Find en iPhone 13 Reparation

Vi fandt resultater for iPhone 13

Specifikationer - iPhone 13

iPhone 13 fra 2018 og en populær model fra Apple som byder på både et bagkamera med op til 12 MP og en kraftfuld hexa core-processor. Med en 6.1 tommer LCD-skærm og en opløsning på 828x1792 pixels er det her en god telefon.

Under coveret på iPhone 13 64GB finder vi system chippen Apple A12 med en 2.5 Ghz hexa core-processor. Takket være denne potente hardware så kan dine apps køre uden forsinkelser. Den her telefon er beskyttet mod støv og fugt med sin IP 67-certificering.

Da den er udstyret med et bagkamera og et frontkamera er denne telefon fra Apple en lækker telefon til dig, som kan lide at tage billeder. Alt efter, hvordan du indstiller kameraet kan telefonen tage billeder i op til 12 MP opløsning. Du kan også optage video i 240 fps, hvis du interessere dig for at filme.

I dag er laveste pris på iPhone 13 64GB 3488 kr. Til den pris får du en mobiltelefon med en generøs skærm fra en af de største producenter. En telefon som desuden har en hexa core-processor og 64 GB indbygget hukommelse.

Liquid Retina HD Skærm

A12 Bionic-chip

4G LTE-mobilforbindelse

12 Megapixel kamera

Face ID

Vandafvisende

Hvorfor vælge en Pre-owned iPhone?

Når du køber en refurbished (brugt) iPhone hos en forhandler vil du altid få garanti på. De fleste tilbyder 24 måneder, som hvis du købte en helt ny. Du kan spare rigtig mange penge når du bruger MobileCare til at sammenligne priserne på den brugte iPhone du søger, og så har vi sørget for al den information du behøver til at vælge den rigtige forhandler og iPhone for dig. Så hvorfor købe en ny? Invester i en brugt iPhone i stedet og bidrag til at mindske CO2 udslippet og dermed belastningten på miljøet.

Bedste pris på en brugt iPhone

Når du bruger MobileCare til at sammenligne din næste brugte iPhone så kommer du til at sparer endnu mere. Vi har listet danske forhandler som sælger brugte iPhones og gjort det nemt og ligetil for at skabe et overblik over prisforskelle, trustpilot, afstand, stand etc.

Standguide

Hvis du er på udkig efter en Pre-owned iPhone vil du opleve at vi i vores prissammenligning, viser information om standen på telefonerne. Denne information kan du finde under produktets navn ved at klikke på ikonet .

Det er dog langt fra alle forhandlere der definere standen på samme måde, derfor har vi selv skrevet fire forskellige standbeskrivelser som indgår bedst muligt under samme definition som hos forhandlerne.

Vores beskrivelser er først og fremmest lavet så du som bruger har muligheden for at filtrere prissammenligningen udfra varens stand.

Ny stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt og vil fremstå som ny, men kan have ganske små kosmetiske skrammer og ridser, som kun ses helt tæt på.

Flot stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, og har mindre kosmetiske skrammer og ridser, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

God stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men kan i højere grad bære præg af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan også være ridser i skærmen, men ingen som forstyrrer billede eller touch funktion.

Slidt stand

iPhonen er fuldt funktionsdygtigt, men vil med høj sandsynlighed have flere kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Desunden kan der være mindre skærmfejl som "burn-in", farvefejl og lign.

Beskrivelserne er vejledende og du bør forholde dig 100% til den beskrivelse forhandleren har på produktet.

Billig iPhone 13 uden abonnement

Hos MobileCare kan du sammenligne og finde en billig iPhone 13 uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle iPhone 13 er testet og istandsat af teknikere fra de forhandlere vi har listet der er specialiseret i Apple iPhones. Du får derfor en iPhone 13 uden abonnement til en god pris med alle de samme funktioner som en fabriksny.

Hvad kan en iPhone 13?

Da Apple hvert år udgiver en ny iPhone model hvert år, kan det være svært at gennemskue, hvilke nye og opdaterede funktioner, de nyeste iPhone modeller har. Noget der gør iPhone 13 unik, er at den har en A15 Bionic-chip og Super Retina XDR skærm, hvilket gør at denne iPhone model har et fantastisk display. Derudover, har iPhone 13 en keramisk skærm – ikke glas – hvilket resulterer i en langt mere holdbar skærm. Til sidst, har iPhone 13 også fået “cinematic mode”, så du kan optage videoer som en professionel. Ved hjælp af kunstig intelligens kan iPhone 13 selv fokusere og hver frame er i Dolby Vision! iPhone 13 er derfor en ekstrem effektiv iPhone med et ekstra godt kamera og en skærm i en unik kvalitet.

En telefon med godt kamera

iPhone 13 er lavet med fokus på æstetik og effektivitet. Ikke nok med den er effektiv, så kommer den også med en stor lagerplads der starter fra 128 GB, hvilke giver dig mulighed for at tage mange billeder og download mange apps. Med iPhone 13 får du et elegant klassisk iPhone design med flade kanter og det mest avancerede dobbelt kamera-system hidtil produceret på en iPhone. Du får derfor den nyeste teknologi pakket ind i et elegant og klassisk ydre.

Køb en iPhone 13 brugt og vær med til at passe på miljøet

Ved at købe en brugt iPhone 13 der er blevet istandsat, sparer du penge samtidig med at du bevarer jordens sparsomme naturressourcer. Vi kæmper for at forlænge levetiden på allerede eksisterende produkter, ved at rense, teste og istandsætte dem til videresalg. Ved at købe en brugt iPhone 13 der er blevet fornyet er du med til at støtte denne kamp.

Fordele ved at finde din iPhone 13 hos MobileCare

Der er mange fordele ved at sammenligne priserne på din nye brugte iPhone 13 hos MobileCare

Prisen: Hos MobileCare kan du finde en billig iPhone 13. Vi har flere udgaver i forskellige stande og til forskellige priser fra forhandlere i hele landet.

Miljøet: Når du finder en brugt iPhone 13 hos MobileCare er du med til at forlænge levetiden på en allerede produceret iPhone. Du er derfor med til at sikre, der ikke produceres unødigt elektronik og kommer ekstra elektronikaffald.

Garanti: Alle forhandlere listet hos MobileCare har altid 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret.

Abonner på vores nyhedsbrev

I nyhedsbrevet kan du læse mere om trends, guides og tests - alt det, der hjælper dig med at finde det rette mobil værksted for dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.